Magamról

Mivel mondanivalóm szempontjából személyem, emberi tulajdonságaim, hobbijaim és a bloggerek szokásos bemutatkozó bejegyzéseiben szereplő egyéb adatok teljességgel érdektelenek, így inkább ide nem is írok semmit.
A blogon nem lehet kommentelni, ennek okairól itt lehet olvasni. A WordPress ennek ellenére az “oldal” típusú, tehát címlapos, állandó írásoknál megengedi az olvasóknak, hogy kommentet írjanak, azok azonban a draftba kerülnek (ennél a bejegyzésnél is) és csak én látom azokat. Többször írtak már olyat, hogy a véleményem névvel együtt kellene vállalni, név nélküli senki vagyok, jó lenne tudni, hogy ki vagyok stb.

Szíves tájékoztatásul közlöm tehát, hogy az ilyen és ehhez hasonló  vélemények nem érdekelnek, a kérdésekre, számonkérésekre nem válaszolok. Egyetlen pillanatig sem érdekel egy minősítő megjegyzés, kíváncsiskodás, hogy valaki mit, hogyan tart hitelesnek. Ha valakinek ez így nem tetszik, nem tudja elfogadni, ne olvassa a bejegyzéseket, egy percig sem fog hiányozni. Van egy kapcsolat oldal, de ez is csak arra az esetre, ha valakinek szerzői jogi, személyhez fűződő jogi problémája, észrevétele lenne. Természetesen ebben az esetben is csak konkrét, kézzel fogható, pontosan megjelölt kifogásokkal tudok foglalkozni. Akárki fogadatlan prókátoraival nem.  Okoskodó, kötekedő, számonkérő levelekre itt sem válaszolok.

Ez az én blogom, én írom, szerkesztem úgy, ahogy én jónak látom és legkevésbé sem érdekel, hogy időnként egy-egy idetévedt olvasónak ez nem teszik, vagy valami külön kívánsága, óhaja lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s