1. A rák nem betegség, hanem a szervezet természetes védekezési mechanizmusa külső vagy belső hatások ellen, valójában egy áldás mindenkire nézve, csak sajnos az orvosok szánt szándékkal halálos kórrá változtatják.

quack_doctor_01

 1. A rák elsődleges oka egy szándékos népirtás, amely legfőképpen a nemzetközi zsidóság világméretű összeesküvésének része, amellyel helyet csinálnak maguknak, a mutáns űrlényeknek és a transzformerszeknek. A népirtást (elrákosítás) – mivel nagyon körmönfontak, nem olyan egyszerű és olcsó módon végzik el, mint pl. az ivóvízkészlet megmérgezése, hanem a chemtrail vagy mobilantennának álcázott radioaktív sugárzó telepek révén. Agyafúrtságukat az is igazolja, hogy a zsidók is meghalnak rákban, éppúgy, mint bárki más emberfia.
 2. A rák másodlagos oka bármi lehet, csak olyan nincs, amit a ravasz orvosok és kutatók akarnak elhitetni velünk: kialakulásának oka ismeretlen.
 3. Régen minden jobb volt, így rák sem volt, ha volt nem az volt, ha mégis, még az is jobb volt, mint a ma.
 4. Az orvosok nem tudják meggyógyítani a rákot, ellenben sámánok, jósok, halottlátók, masszőrök, szakácsok, kozmetikusok, kőfaragók és balett-táncosok minden további nélkül. Kivételt képeznek az olyan orvosok, akiket kizártak az orvosi kamarából, sohasem praktizáltak, bűncselekmény (betegek halála, maradandó károsdás okozása) elkövetése miatt eltiltottak a hivatásuk gyakorlásától. További, szűk kivételt jelentenek még az állatorvosok, aposztrófos doktorok és hamis diplomával tevékenykedők.
 5. Ha egy kiugrott orvos alternatív terápiára adja a fejét, a sikereit nem azért nem ismerik el, mert nem tudja azokat tudományos mércével mérhetően is igazolni, hanem mert a többi orvos irigy, no és persze a gyógyszerlobbi eltikolja a… mit is? Mindegy, mindent! Az alternatív gyógyászokat, sikereiket – internet ide, virágzó mexikói alternatív klinikák, gyógyintézmények oda, szintén eltitkolják a tudjukkik.
 6. Az orvosok szerte a világon azért tanulnak éveken keresztül kőkeményen, hogy később embereket ölhessenek kemoterápiával. Hazánkban és sok más országban mindehhez azt tehetjük hozzá: közismert tény, hogy az onkológusok halálra keresik magukat – ellentétben például a szülész-nőgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel.
 7. Mivel a gyógyszergyárak – ellentétben minden más iparággal – elfogadhatatlan és tűrhetetlen módon haszonra törekednek, ebből az következik, hogy direkt nem készítenek hatásos gyógyszereket, mert a gyógyult beteg nem üzlet. Ez logikus is: sokkal jobb, ha egy ember 35 évesen meghal, mintha élne 85-90 évet és – mint minden jóléti társadalomban – folyamatosan fogyasztana még gyógyszereket. Azon daganatos betegségek esetében, ahol ma már nagyon jó arányban, tartós gyógyulás érhető el, csak tévedésből került a gyógyszer forgalomba, mert valójában el akarták titkolni. De ez különben sem igaz, mert senki nem gyógyul meg gyógyszertől.
 8. A fentiekkel ellentétben a különböző természetes, növényi stb. étrendkiegészítőket, gyógyhatású készítményeket gyártó-forgalmazó cégek nem haszonra törekednek, nem abban érdekeltek, hogy minél több ember, minél több terméküket, minél magasabb áron vásárolja meg, ők nonprofit módon, csupán társadalmi elkötelezettségből működnek.
 9. Az orvosokat – mint tudjuk – csak a pénz érdekli és gyógyszerlobbi zsebében vannak, ezzel szemben az alternatív gyógyítók, sámánok, guruk ingyen, vagy csupán jelképes díjazásért dolgoznak.
 10. A tudományos folyóiratokban publikált, részletesen dokumentált, visszaellenőrizhető tanulmányoknak nem szabad hinni, mert azok a galád gyógyszermaffia támogatásával készültek. Értelmes ember Youtube videókból, vagy olyan mértékadó forrásokból tájékozódik, mint pl. a Mindenegyben blog, vagy a Szabadon ébredők.
 11. A rák (bár nem betegség, lásd 1. pont) természetesen gyógyítható, számos módszer ismert már erre, csak sajnos mindet eltitkolja az ármányos gyógyszerlobbi. Ők annyira sunyik, hogy ugyanezen általuk eltitkolt módszerek fél perc Google után bárki által megtalálhatóak. Így vezetik félre az emberiséget, már az eltikolás is egy átverés!
 12. Nevetséges feltételezés, hogy milliárdos nagyságrendű kutatások szükségesek egy-egy hatásos gyógyszer megalkotásához, amikor csak ki kell menni a természetbe, s ott a csalán, gyermekláncfű, zeller – lényegében bármi hatásos a rák ellen. Néha elég csak megkérdezni a nagyit, biztosan ő is tud egy jó módszert.
 13. Számos bizonyíték van rá, hogy rengeteg ember gyógyult meg alternatív módszerekkel a rákból: fent van az interneten a fotójuk, néha a nevük és ők maguk és az alternatív gyógyító is mondja, oda is van írva, hogy meggyógyultak. Ezzel szemben senki nem hiheti, hogy egy-egy klinika honlapján, névvel, arcképpel nyilatkozó betegek, akiknél ismertetik a pontos diagnózist, kezelést, gyógyszereket, kezelőorvosokat stb. valóban meggyógyultak – ez csak a gyógyszerlobbi marketingje. Az összes híres vagy nem híres ember, aki arról beszél, hogy 15-20 évvel a klinikai kezelés után panaszmentes, hazudik.
 14. A hivatalos rákstatisztikák – főleg a gyógyulásokról szólók – természetesen hazudnak, hamisak. Szerencsére az alternatív módszerek sikereiről sokkal hitelesebb forrásokból is lehet tájékozódni: például nagyon sok Facebook kommentben számoltak már be csodás gyógyulásokról.
Reklámok