Címkék

, , , ,

Néhány szórakoztató és jellegzetes hozzászólás, mindenegyben blogról, origoról, innen-onnan. Lehet mulatni, szörnyűlködni, fejcsóválni, kinek-kinek ízlése szerint. Ráktévhitek, összeesküvések, ősi gyógymódok, eltitkolt alternatív gyógymódok – van itt minden, mint a búcsúban!

Melinda alaposan felbőszült. Persze ezen nem lehet csodálkozni: bűnös kormányok, piszok gyógyszerészet(?), népességirtás mindenütt. Szerintem se HADJUK magunkat emberek!

kc3a9pkivc3a1gc3a1s


Géza (akit szerintem néhány olvasóm felismer máshonnan) jól tudja, hogy már létezik hatásos rákgyógyszer, csak nem gyártják. Igazságosztó még messzebb lát, ő az olajlobbi ármánykodásaival is tisztában van.

gézabá


Francois, vélhetően idegenbe szakad hazánkfia is tud okosakat, például, hogy úszni vízben jó, s jobb vidámnak lenni, mint szomorúnak. Ha a fejünkből kivesszük a betegséget, akkor minden rendben lesz – ezzel csak egyetérteni tudok, bár ehhez legtöbbször kell a pszichiáter közreműködése is.

kc3a9pkivc3a1gc3a1s41


Árpád lényegre törő, pontos tanácsai nélkülözhetetlennek tűnnek a helyes életmód, és a rák gyógymódjának megtalálásához.

kc3a9pkivc3a1gc3a1sdf


Még ha természetes gyógyszerről is van szó, a pontos dózis fontos! Kanállal vagy csészével? Majd csak kisakkozzák!

kc3a9pkivc3a1gc3a1segdshgdshg


Istvánné a bizonyítékokon alapuló orvoslás egy szép példáját hozta fel: “Ezt ön is olvashatta a facebookon, ha ők hazudtak, akkor én is.” Brilliáns logika, ütős evidencia, ezt szeretem!

kc3a9pkivc3a1gc3a1sfadsdsagdsa


Mária! Milyen az a “jól értesült tudás”?

kc3a9pkivc3a1gc3a1sfddfgfd


Betty fiatalos lendülettel cáfol, a webbeteg a legnagyobb kamuoldal. Betty hozzászólását a mindenegyben blog kommentjei között találtam.

kc3a9pkivc3a1gc3a1sfdgdshgdsfh


Katalin legalább precíz, pontos hivatkozással szolgál a legismertebb hazai vitaminkereskedő könyvéből.

kc3a9pkivc3a1gc3a1sfdhhhhhhhhhhh


A Jupiter Királynője hét év fáradhatatlan kutatás után megtalálta a rák ellenszerét. Szerencsére az e-mail címét is megadta, így a gyógyulás lehetősége mindenkinek adott.

Képkivágásdsfgsdg


Egy igazi hívő nem zavartatja magát holmi olvasással. A rák ellenszerét már egyenesen többen is megtalálták és már a Béres csepp sem az igazi.

Képkivágás5


A rák ugyanolyan, mint a nátha, pont. Aki hisz benne meggyógyul, nem túl bonyolult ez. Raklap egyszerűségű emberek meg a világot is raklap egyszerűségűnek képzelik el.

Képkivágás6


B17 vitamin kell, meg Edward Griffin, az agyroggyant konteós könyve.

Képkivágás7


Phaszfej Index-szerte jól ismert, kötekedő, bunkó troll, itt sem cáfol rá hírnevére.

cropped-kommentfelho.jpg


Sylvia egyszerűen okos. “…amikor a rák tünetei jelentkeznek, akkor a betegség már gyógyulófélben van, egyáltalán nem szabadna bántani.” Én meg úgy gondolom, hogy a betegségek tüneteinél igenis azonnal érdemes orvoshoz fordulni, Sylviának például pszichiáterhez. Esetleg elölről kezdeni az általános iskolát.

Képkivágás5555555


A Magyar Nemzetőrség parancsnok-helyettese katonás szigorral követeli az eltitkolt rákellenes vitamin nyilvánosságra hozatalát. Kemény, határozott kiállása 14 lájkot hozott neki. A másik hozzászóló érdekes összefüggésekre világít rá.

eltitkolt-vitamin


Nem kell ezt túlragozni: régen minden jobb vót’! Ami régi, ősi, az jó!

kc3a9pkivc3a1gc3a1ssdfgdgsd


Teréz sem sokat játszik a színekkel: az orvosok meggyilkolják a betegeket! Nyilván ezért tanultak éveken át, hogy gyilkos ösztöneiket kiélhessék, ahelyett hogy a betiltott B17 vitaminnal gyógyítanának.

kc3a9pkivc3a1gc3a1ssdfsdgsdg


Az emberi butaság valóban határtalan – ezzel csak egyet tudok érteni, kedves Antal Vali!

Képkivágásantalvali okos


Elfogytak a szavak. Bevallom, egy szót sem értek abból, mit akart mondani Lajosné.

ujkomment1


Józsefné legalább nem kertel, legalábbis nem túlságosan. A daganatos betegek vámszedője, kevés gusztustalanabb élőlény van az ilyennél.

ujkomment (1)


Ferenc nem fogyaszt bevásárlóközpontban kapható élelmiszert, így nem is lesz beteg. Meg ezt el is döntötte, így pláne nem. Reméljük, döntéséről értesültek a vírusok, baktériumok, bacilusok és mutációra hajlamos sejtjei is, nehogy mégis meglepetés érje őt!

ujkomment4


Köszönjük, Eszter. Egy honlap és a rák eltűnik.

ujkomment11


Egyetértek Szabad Véleménnyel! Valóban nehéz elhinni azt, hogy egészségesek vagyunk, ha nem vagyunk azok, mert pl. daganatos betegségben szenvedünk. Kérdés, hogy érdemes-e elhinni, bár az ősi pogány recept biztos hatékony.

ujkomment10


Katalin végre tényleg segít! Ne legyetek már hülyék és ne tervezzétek a rákot magatoknak, és akkor nem is lesz. Különben is, mindennek lelki okai vannak. A hülyeségnek meg agyi okai, gondolom.

ujkomment9


Én azt hittem, alkatrésze például egy autónak van, fának nincs, de sebaj! A kereső és egy jó kulcsszó a rákot is gyógyítja!

ujkomment8


Attila figyelemre méltó észrevétele: a pontos dózis lehetőségének hiánya valóságos jótétemény az orvoslásban!

ujkomment7


Nem hiányozhat a “Hazaküldték meghalni…” kezdetű anekdota sem! Ha majd egyszer rákos leszek, megkérem az orvosokat, hogy mielőbb küldjenek haza meghalni, mert ezek a betegek mindig meggyógyulnak – legalábbis a legendák szerint.

ujkomment6


Micimackó biztos nem lesz gyomorrákos!

ujkomment5


El kell hagyni a bolti vackokat, meg akarni kell. Nyilván akik nem gyógyultak meg, nem akarták és nem a földből kirántott répán éltek.

az akarat diadala


Irtják a népet, de nem is ez az érdekes, hanem amit mindenki tud: régen sokkal tovább éltek az emberek. Még régebben még tovább, csak a hülye történészek akarnak olyasmivel becsapni, hogy nagyon alacsony volt a születéskor várható élettartam és mindeféle betegségtől hullottak az emberek.

százéves nagypapa


Dobj egy üzit a fácsén, megmondom, hogyan gyógyulhatsz meg a rákból!

meggyógyult mama


A blog “ezisgyógyítsa” listáját ki kell egészítenem egy 81. ponttal: cigányasszony.

cigányasszony